Lees hier meer over het sacrament van het vormsel

In Parochie De Goede Herder bieden we twee routes aan voor de voorbereiding op het sacrament van het Vormsel. Samen met je ouders mag je zelf kiezen welke route het beste bij je past.

Route 1 - Goirle / Trouwlaan
Voor deze route wordt het Vormsel gevierd op 25 juni 2023 in de Sint Jans onthoofdingkerk in Goirle. De voorbereiding zal op de plaats gehouden worden waar de meeste tieners zich aanmelden en wat het meest praktisch is op dat moment. Dat zal zijn in de zaal van de Gerardus Majellakerk (Wassenaerlaan 32, Tilburg) of in de pastorie in Goirle (Kerkstraat 3, Goirle). Meer informatie over deze route kunt u krijgen bij diaken Hans Vugs: j.vugs@kpnplanet.nl.
Aanmelden voor deze route kan via dit formulier.

Route 2 - Kerkcafé013
Voor deze route wordt het Vormsel gevierd op 4 juni 2023 in de St. Dionysiuskerk (Heike) in Tilburg. De voorbereiding vindt plaats op de pastorie, Bisschop Zwijssenstraat 3 in Tilburg, tijdens de bijeenkomsten op de eerste zondagen van de maand die Kerkcafé013 heten. Wij beginnen dan met een ontbijt op de pastorie met alle leeftijden (ook jouw ouders als zij willen) waarna iedereen in de verschillende leeftijdsgroepen uiteen gaat. In overleg is het ook mogelijk om in één van de andere kerken van de parochie het Vormsel te ontvangen. Meer informatie over deze route kunt u krijgen bij kapelaan Martijn Derks: m.derks@parochiedegoedeherder.nl.
Aanmelden voor deze route kan via dit formulier.