In onze parochie worden vanaf verschillende locaties vieringen via een livestream op internet vertoond. De vieringen vanuit de H.H. Petrus en Pauluskerk zijn op deze site terug te vinden (zie hieronder). De vieringen vanuit andere locaties zijn te volgen via andere kanalen, deze vindt u hier.

Hieronder vindt u een link naar de livestream van de meest recente of de eerstvolgende viering (afhankelijk van het moment waarop u deze pagina bezoekt) vanuit de H.H. Petrus en Pauluskerk en de drie vieringen die daaraan vooraf gingen (behalve in speciale periodes zoals Kerstmis en Pasen, dan worden diverse streams en filmpjes aangeboden). Voor een totaaloverzicht van alle streams vanuit de H.H. Petrus en Pauluskerk kunt u terecht op het YouTubekanaal van de H.H. Petrus en Pauluskerk.

Volgt u de viering via de livestream, maar wilt u toch deelnemen aan de collecte? Gebruik dan de GIVT-app en de hiernaast staande QR-code.

Voor meer uitleg over de GIVT-app kunt u hier klikken.

Eucharistieviering 18-04-2021

Eerdere vieringen:

Eucharistieviering 11-04-2021

Tweede Paasdag 05-04-2021

Eerste Paasdag 04-04-2021

Andere locaties

Livestreams van andere locaties binnen de parochie zijn te volgen via onderstaande links: