In onze parochie worden vanaf verschillende locaties vieringen via een livestream op internet vertoond. De vieringen vanuit de H.H. Petrus en Pauluskerk zijn hieronder terug te vinden.

U ziet hier een link naar de livestream van de meest recente of de eerstvolgende viering (afhankelijk van het moment waarop u deze pagina bezoekt) vanuit de H.H. Petrus en Pauluskerk en de drie vieringen die daaraan vooraf gingen (behalve in speciale periodes zoals Kerstmis en Pasen, dan worden diverse streams en filmpjes aangeboden). Voor een totaaloverzicht van alle streams vanuit de H.H. Petrus en Pauluskerk kunt u terecht op het YouTubekanaal van de H.H. Petrus en Pauluskerk.

Volgt u de viering via de livestream, maar wilt u toch deelnemen aan de collecte? Gebruik dan de GIVT-app en de hiernaast staande QR-code.

Voor meer uitleg over de GIVT-app kunt u hier klikken.

Eucharistieviering 23-01-2022

Eerdere vieringen:

Eucharistieviering 16-01-2022

Het boekje van de viering is hier te downloaden.

Eucharistieviering 09-01-2022

Eucharistieviering 02-01-2022