St. Dionysiuskerk
5038 VA TILBURG

E: heike@parochiedegoedeherder.nl

Openingstijden parochiecentrum:
Iedere werkdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Rekeningnummer: NL29INGB0002401412
t.n.v. parochie De Goede Herder, St. Dionysiuskerk

• Zondag, 11:00 uur
  • Maandag tot en met zaterdag, 12:00 uur

De livestreams van de vieringen in de St. Dionysiuskerk zijn te volgen via het YouTubekanaal van deze locatie.

Wat gebeurt er zoal in 't Heike?

• In de Heikese kerk zingt een uitstekend kerkkoor dat regelmatig Gregoriaans en meerstemmige Latijnse vieringen zingt.
  • Elke zondag is er kinderwoorddienst waar ongeveer 12 tot 15 kinderen aan deelnemen. Er is een uitstekend verzorgde liturgie waaraan veel medewerkers een bijdrage leveren.
  • Na de eucharistieviering op zondag is er koffie in het portaal van de kerk.
  • Op de tweede zondag van de maand is er een Engelstalige eucharistieviering. In de studentenparochie Maranatha (Prof. Cobbenhagenlaan 19) is er iedere zondag een Engelstalige eucharistieviering.
  • Naast de eerste heilige communie en het vormsel worden jaarlijks een serie geloofsgesprekken gehouden alsmede een aantal pastorietuin-gesprekken in het voorjaar.
  • Verder is er een bijbelgroep en een groep van woord van leven (van de Focolare).
  • Er zijn veel activiteiten in de pastorie aan de Bisschop Zwijsenstraat.
  • In de directe nabijheid van de kerk bevindt zich de Kapel Onze Lieve Vrouw ter Nood. Deze kapel is overdag een bidplaats en vrij toegankelijk.

Hieronder de agenda voor de locatie St.Dionysius. Klik hier voor de agenda van de hele parochie.