Sinds 2021 is er in de kerk van 't Heike op zondag de Kinderkerk. Dit is een korte woordviering speciaal voor jonge kinderen tot ongeveer 8 jaar die daar samen met mama, papa, opa en/of oma naar toe kunnen gaan.

Tijdens deze korte woordviering draait het om activiteiten waar jonge kinderen hoofd, hart en handen (leren) gebruiken binnen hun (be)leef- en ontdekkingswereld: samen met andere kinderen bidden en zingen, luisteren naar een blijde boodschap uit de Bijbel, een spel spelen rondom het Bijbelverhaal en een knutselwerkje daarbij maken.

De Kinderkerk vindt plaats op elke tweede en laatste zondag van de maand, van 10:00 uur tot 10:30 uur, net vóór de Eucharistieviering, dus het is voor gezinnen goed te combineren.

Naast de Kinderkerk is er op de eerste en derde zondag van de maand ook Kinderwoorddienst tijdens de eucharistieviering van 11 uur.

Teksten en werkjes uit de Kinderkerk/Kinderwoorddienst

15 mei 2022 - kinderwoorddienst online

15 mei 2022 - kinderkerk online