• darkblurbg

Onze parochie geeft maandelijks een digitale nieuwsbrief uit, u kunt zich hier abonneren op deze nieuwsbrief.


Kranslegging op 4 mei

Kranslegging op 4 mei

Op zaterdag 4 mei herdenken we alle burgers en militairen die sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog door oorlogsgeweld om het leven zijn gekomen.

Bezinning met GoTiKo in de Goede Week

Bezinning met GoTiKo in de Goede Week

Op Witte Donderdag (20:30 uur), Goede Vrijdag (20:30 uur) en Stille Zaterdag (22:00 uur) kunt u het verhaal van Jezus in de laatste dagen te midden van zijn vrienden meebeleven in bijzondere bezinningsavonden met jongerenkoor GoTiKo.

28 november: Lezing God en de Chatbot

28 november: Lezing God en de Chatbot

In onze tijd en wereld zijn er steeds meer verschijnselen die door mensen zelf in het leven zijn geroepen maar die ons dreigen te overweldigen. Zoals de klimaatcrisis, plastic in het milieu maar ook het verschijnsel Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie). In het kader van het thema Een kantelende wereld is er op dinsdag 28 november een lezing van AI-theoloog Jack Esselink. Deze lezing vindt plaats om 20:00 uur in de Pauluszaal van de Petrus en Pauluskerk. AI-theologie is een richting in de theologie die de consequenties onderzoekt van de opkomst van artificial intelligence voor d…

Gebed voor de vrede in Israël en Palestina

Gebed voor de vrede in Israël en Palestina

Naar aanleiding van een oproep van paus Franciscus stellen we komende vrijdag, 27 oktober, om 18:00 uur de dagkapel van de Petrus en Pauluskerk open voor een stil gebed in het verlangen naar vrede in Israël en Palestina.