Kinderen uit de parochie die in groep 4 van de basisschool zitten nodigen we jaarlijks per brief uit voor de voorbereiding op de eerste H. communie. De viering waarin de kinderen de eerste H. communie ontvangen vindt meestal in april of mei plaats.
Heeft uw kind geen uitnodiging ontvangen maar wilt u uw kind wel aan de voorbereiding op de eerste H. communie laten deelnemen? Neem dan contact op met het centrale parochiesecretariaat of met het secretariaat van uw locatie.

2021
Ook in 2022 willen we de jongens en meisjes die in groep 4 van de basisschool zitten uitnodigen om mee te doen aan de voorbereiding op de Eerste Communie. We streven ernaar om de communieviering weer voor de zomer te laten plaatsvinden, zoals we dat ook voor corona gewend waren.
Op woensdag 8 december is er om 20:00 uur een informatieavond voor alle ouders die overwegen hun kinderen aan te melden voor de Eerste Communie. Deze vindt plaats in de Petrus en Pauluskerk (Vierwindenlaan 9-11). Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie verstrekt over ons communieproject, de bijeenkomsten en de communieviering. Ook beantwoorden we alle vragen die u mogelijk heeft. Zo gaan we graag samen op weg naar een nieuwe communievoorbereiding en een feestelijke viering.
Indien u naar de informatieavond wilt komen, laat het dan aan ons weten, zodat wij ook weten met hoeveel mensen we rekening moeten houden. U kunt bellen of mailen naar het secretariaat van de Petrus en Pauluskerk.

Lees hier alles over het sacrament van de Heilige Communie of eucharistie

Doe mee met de Eerste Communie!