• darkblurbg

Vredesweek in Parochie de Goede Herder

Gepubliceerd op: 20-08-2023

Onze parochie herbergt de Tilburgse Ambassade van Vrede namens vredesorganisatie PAX. Daarom hebben we extra aandacht voor de landelijke vredesweek. De vredesweek loopt van 16 tot en met 24 september. Tijdens de vredesweek kunt weer meedoen met diverse activiteiten.

  • Een fietspuzzelspeurtocht over de vrede voor gezinnen op zaterdag 16 september. Deze tocht start om 15:00 uur op het kerkplein van de Lukaskerk in Tilburg-West aan de Lage Witsiebaan 91. Bij aankomst (rond 18:00 uur) is er een heerlijk frietje op het kerkplein! Gezinnen die willen meefietsen kunnen een berichtje sturen naar fietsenvoorvrede@yahoo.com of de QR-code in dit document scannen.
  • De viering van Vredeszondag in de Petrus en Pauluskerk op zondag 17 september om 09:30 uur. Een themaviering onder het motto Weg van Vrede. Vind hier meer informatie.
  • Een filmavond in de Pauluszaal van de Petrus en Pauluskerk om dinsdag 19 september om 19:30 uur. We kijken naar de film Anote's ark, die de klimaatproblematiek heel inzichtelijk maakt aan de hand van het waargebeurde verhaal van het eiland Kiribati in de Grote Oceaan. Vind hier meer informatie.


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!