Vredesweek 2020: Wereld zonder vijanden

Gepubliceerd op: 13-09-2020

Als PAX-ambassade van Vrede in Tilburg willen we ook dit jaar weer heel bewust omgaan met het thema Oorlog en Vrede. En dit aan de orde stellen in samenwerking met andere Tilburgse organisaties. We hebben een heel mooi vredesweekprogramma (van 19 september tot 27 september) onder de titel Wereld zonder vijanden. Met een vredeswandeling (PAX Walk of Peace) op zaterdag 19 september. En een Webinar, een online vredeslezing, door Prof. Dr. Fred van Iersel.

Voor dit vredesweekprogramma dat we samen met het bisdom ‘s Hertogenbosch en de Tilburgse Raad van Kerken hebben opgezet is er een projectpagina gemaakt dat u op internet kunt bekijken. Met allerlei achtergrondinformatie en met speciale aandacht voor onze activiteiten. Via deze website kunt u zich via het speciale aanmeldingsformulier (onderaan de pagina) ook opgeven om deel te nemen aan de webinar. Een nieuwe, veilige, digitale activiteit voor onze parochie.