Vormsel 2021

Gepubliceerd op: 20-05-2021

Nu langzaam versoepelingen in zicht komen kunnen we in de parochie ook weer nadenken over feestelijke vormselvieringen en het plannen van voorbereidingsbijeenkomsten.

De vormselvieringen zijn gepland op zondag 10 oktober, 11:00 uur in de St. Jans Onthoofdingkerk in Goirle en op zondag 17 oktober 11:00 uur in de St. Dionysiuskerk (’t Heike) in Tilburg. De laatste viering is voor de kinderen die horen bij alle locaties van onze parochie in Tilburg. We hebben gekozen voor het najaar omdat er hopelijk tegen die tijd geen beperkingen meer zijn en iedereen die dat wil (opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden en bekenden) de viering mee kan beleven.

We beginnen al vóór de zomervakantie met de voorbereidingsbijeenkomsten. Het vormsel is bedoeld voor kinderen uit groep 8 van de basisschool.

Ouders en kinderen die interesse hebben zijn van harte welkom op de informatieavonden. De informatieavond voor de viering in Goirle is op maandag 31 mei om 19:30 uur in de St. Jans Onthoofdingkerk in Goirle; de avond voor de viering in Tilburg is op woensdag 26 mei 19:30 uur in de H.H. Petrus en Pauluskerk aan de Vierwindenlaan.

Tijdens de informatieavond krijgen jullie alle informatie over de bijeenkomsten en de viering en bestaat de mogelijkheid tot aanmelden.