Petrus en Paulusfeest onder de wijde hemel

Gepubliceerd op: 17-06-2021

In deze bijzondere tijd, nu de mogelijkheden in Nederland telkens wat groter worden, wil de Petrus en Pauluskerk haar jaarlijkse kerkfeest op een heel bijzondere manier vieren met een viering in de open lucht op het kerkplein aan de Vierwindenlaan. Deze speciale viering vindt plaats op zondag 27 juni om 9:30 uur.

Het wordt een unieke viering, want nog nooit in het bestaan van deze kerk werd het feest met een heilige mis in de buitenlucht gevierd. Als het éven kan – als het weer het toelaat – willen we dat dit jaar gaan doen. Met een feestelijke viering, vol mooie teksten en muziek.

In deze dienst willen we ook aandacht schenken aan de pastores die ons gaan verlaten, kapelaan Karel Loodts zal voorgaan. Maar vooral willen we het kerkfeest – het Hoogfeest van Petrus en Paulus - op een inspirerende manier in de buitenlucht vieren. En zo zetten we onze kerk én Petrus en Paulus ook helemaal in het zonnetje. Een heel bijzonder moment. U bent van harte welkom om het mee te vieren en mee te beleven. In verband met de coronamaatregelen vragen wij u wel om zich van te voren voor de dienst aan te melden bij het secretariaat.