Paden begraafplaats Bredaseweg verhard

Gepubliceerd op: 21-04-2021

Op de begraafplaats aan de Bredaseweg is een aantal paden verhard, zodanig dat er een logische verbinding ontstaat met eerder verharde paden. Dit maakt de begraafplaats makkelijker toegankelijk bij regenachtig weer, zeker ook voor mensen met een rollator of rolstoel.

Dit project wordt gesteund door een gulle gift van stichting Jacques de Leeuw, waarvoor de parochie zeer erkentelijk is. Deze verharding van de paden komt bovenop de werkzaamheden op de begraafplaats rondom het nieuw aangelegde urnenveld. Omdat de beschikbare urnenvelden bijna volledig bezet waren, heeft de parochie besloten een nieuw urnenveld te laten aanleggen om aan de toekomstige vraag te kunnen voldoen. Het nieuwe urnenveld is gelegen bij, en parallel aan, de Wilgenstraat.