Ouderavond Eerste Communie gewijzigd

Gepubliceerd op: 03-12-2021

De ouderinformatieavond voor de Eerste Communie van 8 december aanstaande gaat niet door.

In verband met de nieuwe coronamaatregelen van de Nederlandse Bisschoppen is een streep gezet door alle kerkelijke vieringen en activiteiten die plaatsvinden na 17:00 uur. Dit betekent ook dat de ouderinformatieavond voor de Eerste Communie, die was gepland op woensdag 8 december om 20:00 uur in de Petrus en Pauluskerk, is komen te vervallen. De communiewerkgroep bezint zich nog op een online alternatief. We vragen aan u om daarom deze website in de gaten te houden. Zo gauw we nieuwe informatie hierover hebben, kunt u daar op deze site over lezen.
Ouders die nog vragen hebben of hun kind willen aanmelden kunnen mailen naar het secretariaat van 't Heike of de Petrus en Pauluskerk.