Nieuw: kinderviering in Heikese kerk op zondag 25 oktober 10.15u.

Gepubliceerd op: 01-10-2020

Al jaren is er in de kerk van ’t Heike, Stadhuisstraat 6, een kinderwoorddienst tijdens de eucharistieviering, maar vanwege het coronavirus waren wij genoodzaakt om hiermee te stoppen. De ruimte waar we samenkwamen was te klein. Om toch voor kinderen van onze parochie iets te kunnen doen, willen we op een andere manier leuke kindervieringen gaan organiseren. De eerste zullen zijn op zondag 25 oktober en 29 november, telkens van 10:15 uur tot 10:45 uur in de kerk van ’t Heike.

Samen met andere kinderen in de leeftijd tot 8 jaar willen we samenkomen op een kindvriendelijke manier. Door middel van verhalen, liedjes, gebed en een knutselwerkje, gaan we iets vertellen over het leven van Jezus en zijn leerlingen.

Op 24 december zullen er twee kerstbijeenkomsten zijn waarin we het kerstverhaal samen spelen. De tijden zullen we u op tijd laten weten.

We houden natuurlijk rekening met de geldende coronaregels, jullie als ouders zitten op gepaste afstand. De kinderen kunnen kennismaken met onze mooie kerk. De inloop is vrij, maar we willen op tijd beginnen en we stoppen om 10:45 uur, omdat om 11:00 uur de eucharistieviering begint.

U kunt natuurlijk ook een keer op zondag om 11:00 uur naar de kerk komen met uw kinderen. We hebben een speciaal tasje voor de kleine kinderen om zich tijdens de viering mee bezig te houden. Ook staat er een boekenkist met boekjes voor de iets oudere kinderen om te kijken of te lezen. Ze hoeven zich niet te vervelen.

Loop gerust eens binnen! U bent van harte welkom!

Werkgroep kinderwoorddienst.
Informatie via Email: alexhendrickx@parochiedegoedeherder.nl