Meditatieve wandeling (28-11-2020)

Gepubliceerd op: 20-11-2020

De kleinste monumenten in de stad.
Wandelen is in coronatijd één van de weinige dingen die je samen kunt doen. In het kader van het Petrus en Paulusprogramma organiseren we weer een meditatieve wandeling. Dit keer voert de wandeling ons langs de kleinste monumenten in de stad, de zogenaamde Struikelstenen.

Wandelaars kunnen zich verzamelen om 09:00 uur op het kerkplein van de de Petrus en Pauluskerk om aldaar per auto te vertrekken naar het centrum. Maar u kunt ook rechtsreeks naar het startpunt, de kapel van O.L.V. ter Nood, gaan. Vertrek vanaf de kapel, die zoals bekend gebouwd werd ter nagedachtenis van de Tilburgers die in de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen, is om 9:15 uur. De wandeling eindigt rond 12:00 uur op het kerkplein van de Petrus en Pauluskerk.

Aanmelden is niet nodig en de deelname is kosteloos.