Marcel van der Schoot ontvangt pauselijke onderscheiding

Gepubliceerd op: 01-07-2021

Marcel van der Schoot heeft op 13 juni, bij de viering van het 60-jarig priesterfeest van pastoor van Noorwegen, de pauselijke onderscheiding "Pro ecclesia et pontifice" ontvangen. Hij heeft deze gekregen voor meer dan 50 jaar lid zijn van het Heuvels Gemengd koor en zijn vrijwilligerswerk in de Sint Jozefkerk (Heuvel).
Marcel heeft tijdens zijn 50 jaar als vrijwilliger zich ingezet voor het onderhoud van de kerk, het elk jaar opzetten van de kerststal, en het doen van kleine reparaties. Daarnaast is hij voor de fusie van Parochie De Goede Herder ook jaren lid geweest van het bestuur van de Sint Jozef kerk. Daarna is hij lid geworden van de Torengroep Sint Jozef kerk, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds lid van is.
Wij willen Marcel van harte feliciteren met zijn onderscheiding, en hopen dat hij nog lang vrijwilliger mag zijn in onze parochie!