• darkblurbg

Kinder- en volwassenconcert van Marcel & Lydia Zimmer

Gepubliceerd op: 23-02-2022

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 8 april bij de concerten van Marcel & Lydia Zimmer.

Om 16:00 uur geven zij een kinderconcert en om 20:00 uur een volwassenconcert in de Heikese kerk. De toegang is gratis.

Het echtpaar Marcel en Lydia Zimmer heeft hele bekende christelijke liederen gecomponeerd en geproduceerd. Lydia vertelt: Wij zijn steeds vaker in het land te vinden en tot op de dag van vandaag genieten we er enorm van om samen met groot en klein te zingen voor God.

Alle parochianen uit Parochie De Goede Herder zijn meer dan welkom bij dit concert. We hopen ook veel mensen buiten de parochie aan te trekken! Nodigt u daarom zeker uw vrienden, familie en buren uit. We hopen ook dat we als parochianen samen gastvrouw en gastheer kunnen zijn voor iedereen die deze concerten bezoekt zodat ze zich thuis voelen in onze parochie.

Het kinderconcert begint om 16:00 uur, vanaf 15:30 uur is de inloop. Voor ouders en kinderen staat koffie, thee, limonade en wat lekkers klaar. De leeftijdsgroep is kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Jongere kinderen zijn van harte welkom om ook te komen, als hun ouders toezicht houden.

Het concert voor volwassenen begint om 20:00 uur. Vanaf 19:30 uur is de inloop met een kop koffie en thee en na afloop is er nog een glaasje fris zodat er nog wat nagepraat kan worden.

Voor beide concerten geldt: aanmelden is niet nodig, de inloop is vrij en gratis.


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!