Kerstviering RIBW

Gepubliceerd op: 05-01-2021

Sinds enkele jaren viert het RIBW Brabant Kerstmis in een speciale viering in de OLV Moeder van Goede Raad Kerk in Broekhoven. Vanwege de coronamaatregelen kon de viering in 2020 helaas niet doorgaan in aanwezigheid van de cliënten van het RIBW. Maar de dienst is wel opgenomen en voor iedereen hier te bekijken.

Sinds enkele jaren viert het RIBW (Regionale Instelling voor Beschermend en Begeleid Wonen) Brabant Kerstmis in een speciale viering in de OLV Moeder van Goede Raad Kerk in Broekhoven. Vanwege de coronamaatregelen kon de viering in 2020 helaas niet doorgaan in aanwezigheid van de cliënten van het RIBW. Maar de dienst is wel opgenomen en voor iedereen hier te bekijken (klik rechtsonder in het YouTube-scherm om het beeld te maximaliseren).

Door omstandigheden is het helaas niet gelukt de opname tijdig op de website te krijgen. Kerstmis is voorbij maar de boodschap die wij graag willen delen met de mensen van het RIBW en onze parochianen is ook na de feestdagen nog steeds actueel.

We willen, ook na de feestdagen, daarom deze mooie bijdrage alsnog met jullie delen.

Omwille van auteursrechtredenen is het in de video (rond 04:10 minuten) aangekondigde lied The First Noël niet opgenomen. Je kunt de bedoelde clip van het lied hier vinden.

Pastor Theodoor
Suzanne de Leeuw, herstelcoach RIBW