Kerststallententoonstelling Sint Jozefkerk

Gepubliceerd op: 06-11-2021

In samenwerking met ondernemingsfonds binnenstad Tilburg vindt er vanaf 18 december in de Sint Jozefzaal een tentoonstelling plaats van Tilburgse kerststallen. Het Buske van Omroep Brabant zal opnames maken van deze tentoonstelling.

We zijn op zoek naar meerdere kerststallen om ten toon te stellen. Heeft u een kerststal die u tijdelijk wilt afstaan, dan horen we dat graag van u. Na de tentoonstelling krijgt u de kerststal, met een cadeau als dank, weer terug.

U kunt uw kerststal afgeven in de Sint Jozefkerk, dagelijks tussen 17:00 en 19:00 uur. Maar we kunnen de stal ook bij u op komen halen. Voor verdere informatie of een afspraak kunt u terecht bij Tom Werkhoven (06-15481087; heuvel@parochiedegoedeherder.nl).