Kerststallen tentoonstelling Sint Jozefkerk

Gepubliceerd op: 30-10-2022

In samenwerking met ondernemingsfonds binnenstad Tilburg zal er in de Sint Jozefzaal van de Sint Jozefkerk van 17 december 2022 tot 6 januari 2023 een tentoonstelling plaats vinden van Tilburgse kerststallen.

We zijn op zoek naar kerststallen voor deze tentoonstelling. Heeft u een kerststal en wilt u deze tijdelijk afstaan, dan horen we dat graag van u. Na de tentoonstelling krijgt u de kerststal, met een cadeau als bedankje, uiteraard weer terug. Leuk om te weten is dat het Brabants Buske van Omroep Brabant opnames zal maken van deze tentoonstelling.

Heeft u een kerststal, dan kunt u deze afgeven in de Sint Jozefkerk, dagelijks tussen 17:00 en 19:00 uur, of we komen hem bij u ophalen. Voor verdere informatie kunt u terecht bij Tom Werkhoven via  telefoonnummer 06-19152216 of via de mailadressen heuvel@parochiedegoedeherder.nl of t.werkhoven@parochiedegoedeherder.nl.