Jeugdkoor Trouwlaan in oprichting

Gepubliceerd op: 19-08-2020

Onlangs is een kleine groep jeugdzangers gestart met de repetities met het doel om te komen tot de oprichting van een jeugdkoor. Elke maandagavond om 18.30 uur wordt er in de kerk van de Trouwlaan gerepeteerd onder de bezielende leiding van dirigent Nick van Kuipers. De pianobegeleiding is in handen van Jop Gennip. Beide heren hebben hun sporen verdiend in de muziekwereld, dus kwaliteit verzekerd.

Het doel is om elke twee maanden een kinderdienst te houden waarbij het jeugdkoor de muzikale omlijsting verzorgt. Op zondag 20 september bij de viering van de Eerste Heilige Communie wordt de eerste uitvoering verwacht. Voor Kerstmis wordt gewerkt aan een speciale uitvoering van het jeugdkoor. Het repertoire bestaat uit traditionele (kerk)liederen alsmede hedendaagse muziek.

Ook zin in zingen? Sluit je dan aan bij het jeugdkoor van de Trouwlaan. Iedereen is welkom. Kom eens langs tijdens de repetities, of meld je aan bij Michel Kocken: 06 –22775466 of via: m.kocken@hccnet.nl

Harry L.M. Hendriks