Inloopconcert Sax-O-13 St. Jozefkerk (01-10-2022)

Gepubliceerd op: 15-09-2022

Het maandelijkse inloopconcert in de Sint-Jozefkerk op de eerste zaterdag van de maand wordt in oktober verzorgd door saxofoonensemble Sax-O-13.

Ruim 10 jaar geleden heeft een groep saxofonisten van het Seniorenorkest Tilburg zich er op toegelegd zelfstandig optredens te gaan verzorgen. De groep bestaat uit ongeveer 10 enthousiaste dames en heren die op verschillende typen saxofoon spelen, zoals de bariton-, tenor-, alt- en sopraansaxofoon. Ondersteund door een ritmesectie leveren deze instrumenten een klankrijk muzikaal geheel op met fijne plezierige sfeermuziek. Het repertoire bestaat uit evergreens, pop rock en specifieke themamuziek.

Sax-O-13 zal op 1 oktober het volgende programma spelen:

• Het dorp
  • Castles in Spain
  • Old drinking song
  • Sentimental journey
  • Yesterday
  • Thank you for the music
  • When love is kind
  • Sail along silv’ry moon
  • Besame mucho
  • Noord Lied
  • Aux Champs Élysées

Toegang tot de inloopconcerten in de St. Jozefkerk is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Het concert begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur.