Hulpactie voor Oekraïne

Gepubliceerd op: 11-03-2022

Enkele parochianen zijn een hulpactie gestart om goederen in te zamelen voor Oekraïne. Zij hebben kennissen in Polen en in Oekraïne en willen de slachtoffers van deze oorlog daadwerkelijke hulp bieden.

Er is in Oekraïne grote behoefte aan nette en schone slaapzakken, luiers, maandverband en zeep. Andere goederen worden door hen niet ingezameld.

Het in Tilburg gevestigde bedrijf Fuji zorgt voor vervoer van de goederen naar de grens van Polen en Oekraïne. Daar worden de goederen verdeeld onder de vluchtelingen en mensen die in Oekraïne in de schuilkelders verblijven. Wilt u goederen doneren, dan kunt u die aanstaande zondag (13 maart), voorafgaande aan de zondagviering van 9:30 uur, meebrengen naar de Petrus en Pauluskerk. In de week van maandag 14 maart tot en met vrijdag 18 maart kunt u ook goederen afgeven op het parochiesecretariaat, Vierwindenlaan 11.

Heeft u geen spullen om te weg te geven, dan kunt u natuurlijk ook altijd nog helpen door geld over te maken naar Giro 555 ten name van de Samenwerkende Hulporganisaties.