• darkblurbg

Het verhaal van Kerstmis (door GoTiKo en Eigen Wijs)

Gepubliceerd op: 24-12-2021

We kunnen dit jaar juist met Kerstavond helaas niet naar de kerk! Maar jongerenkoor GoTiKo en kinderkoor Eigen Wijs zijn slim geweest. Ze hebben zich niet laten afschrikken door wat niet kan maar zijn aan de slag gegaan. Ze hebben het kerstverhaal als vertelling gefilmd en er inspirerende kerstliedjes bij opgenomen. Laat u meevoeren in hun verbeelding van kerstmis...

Op een regenachtige zondag kwamen de leden van GoTiKo en EigenWijs samen om een alternatieve Kerstviering op te nemen. Dit zou het tweede jaar op rij zijn dat zij hun Kerstviering niet zouden kunnen doen, dus besloten zij om dit anders in te vullen. Binnen één dag hebben beide koren met behulp van Hans en Mathijs Strijards dit Kerstverhaal voor u opgenomen. Natuurlijk gebeurde dit volgens de toen geldende coronamaatregelen.

 
(klik rechtsonder in het YouTube-scherm op het vierkantje om het beeld te maximaliseren)

We willen alle leden bedanken voor hun enorme inzet op deze dag en het trotseren van de kou. Daarnaast bedanken wij Hans en Mathijs. Hans heeft het verhaal weer perfect weten te verwoorden en Mathijs heeft alles opgenomen en in elkaar gezet alsof je naar een sprookje kijkt.

Wij hebben van ons projectje genoten. Hopelijk geniet u er ook van.


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!