Het land van de toekomst

Gepubliceerd op: 11-03-2021

Op 14 maart stond de viering in de Petrus & Pauluskerk in het teken van het thema Het land van de toekomst. Dit thema is geënt op het gelijknamige liedje van Jules de Corte, op de tocht naar het beloofde land van het volk Gods onderweg in de woestijn, en de coronacrisis van dit moment.

(klik rechtsonder in het YouTube-scherm op het vierkantje om het beeld te maximaliseren)

Verschillende vrijwilligers van onze parochie zijn onlangs geïnterviewd over de vraag hoe hun ideale wereld eruit ziet na corona. Hiervan is een korte videocollage gemaakt. Een collage van deze interviews ziet u hieronder. Hiermee geven ze vorm aan hun land van de toekomst.