Geloofsdag op zondag 11 september

Gepubliceerd op: 29-07-2022

Op zondag 11 september na de mis van 11:00 uur in de Heikese kerk is het feest!

Alle ouders, kinderen, tieners, jongeren, mensen die de afgelopen jaren de Alphacursus hebben gevolgd, studenten en werkenden zijn van harte welkom. Locatie is de pastorie, Bisschop Zwijsenstraat 3.

Op het programma staat op de eerste plaats een gezellige barbecue. Pastoor Robert deelt wat plannen rondom het zondagmorgencafé en aansluitend is er een heiligenjacht door het centrum van Tilburg. Daarbij zijn prijzen te winnen! We sluiten af met zang en gebed in de kerk.

De middag is rond 16:00 uur afgelopen. Eerder is 18:00 uur gezegd maar we willen ieder nog graag de mogelijkheid geven om een rustige zondagavond te hebben.

Als je wilt komen, stuur dan even een mail naar: secretariaat@parochiedegoedeherder.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden.