Eerste communie Petrus en Paulus/'t Heike

Gepubliceerd op: 29-01-2021

De communieviering voor 2021 is gepland op zondag 10 oktober om 14: 00 uur in de St. Dionysiuskerk (’t Heike). De voorbereidingsbijeenkomsten en de presentatieviering zijn in de Petrus en Pauluskerk. De informatieavond voor ouders is vastgesteld op dinsdag 25 mei om 20:00 uur in de Petrus en Pauluskerk. Daarna zullen, vóór en na de grote vakantie, de bijeenkomsten plaatsvinden.

Veel ouders hebben de afgelopen tijd contact opgenomen met onze parochie voor informatie over de eerste communie. Vanwege de huidige coronamaatregelen hebben we een voorlopige planning gemaakt die uitzicht geeft op een communieviering waar alle familie, alle ouders, opa’s en oma’s bij aanwezig kunnen zijn. Want we gunnen onze communicanten het volop dat het ook een écht feest mag worden, iets om later nog met veel plezier aan terug te denken.

Om dit mogelijk te kunnen maken hebben we de communieviering voor 2021 gepland op zondag 10 oktober om 14: 00 uur in de St. Dionysiuskerk (’t Heike). De voorbereidingsbijeenkomsten en de presentatieviering zijn in de Petrus en Pauluskerk.

De communieviering is dus naar het najaar verschoven en de voorbereiding begint ook later in het jaar. Hiermee hopen we er voor te zorgen dat het ook zonder verschuivingen kan plaatsvinden en met een vrolijk feest aan het eind!

Als u uw kind wilt aanmelden of verdere vragen heeft, dan kunt u terecht bij het secretariaat van de Petrus en Pauluskerk (013-4670580) of van de pastorie Binnenstad (013 – 5423914).

Nieuws over communievieringen op andere locaties volgt spoedig.

(klik rechtsonder in het YouTube-scherm op het vierkantje om het beeld te maximaliseren)