Eerste communie 2022

Gepubliceerd op: 03-11-2021

Op 10 oktober ontvingen 23 kinderen uit onze parochie hun Eerste Communie in de kerk van ’t Heike. Het was een bijzonder feestelijke en levendige viering. We kunnen met tevredenheid terugkijken op het communieproject van 2021.

Ook in 2022 willen we de jongens en meisjes die in groep 4 van de basisschool zitten uitnodigen om mee te doen aan de voorbereiding op de Eerste Communie. We streven ernaar om de communieviering weer voor de zomer te laten plaatsvinden, zoals we dat ook voor corona gewend waren.

Op woensdag 8 december is er om 20:00 uur een informatieavond voor alle ouders die overwegen hun kinderen aan te melden voor de Eerste Communie. Deze vindt plaats in de Petrus en Pauluskerk (Vierwindenlaan 9-11). Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie verstrekt over ons communieproject, de bijeenkomsten en de communieviering. Ook beantwoorden we alle vragen die u mogelijk heeft. Zo gaan we graag samen op weg naar een nieuwe communievoorbereiding en een feestelijke viering.

Praktische informatie:
Locatie: Petrus en Pauluskerk
Datum en tijd: woensdag 8 december 2021 om 20.00 uur
Toegang: gratis, er staat thee en koffie voor u klaar
Aanmelden: is vanwege de geldende coronamaatregelen verplicht en kan bij het secretariaat.