• darkblurbg

Een lintje voor Ria Pijnenburg

Gepubliceerd op: 26-04-2023

Bij de lintjesregen in de gemeente Tilburg hebben dit jaar 25 inwoners een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Onder hen ook Ria Pijnenburg (81), vrijwilliger in onze parochie. Ria werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ria Pijnenburg is al meer dan 20 jaar actief als vrijwilliger bij de Zonnebloem, afdeling Zorgvlied-De Blaak. Zij helpt het hele jaar door met het organiseren van activiteiten. Bovendien gaat ze ieder jaar als vrijwilliger met een groep langdurig zieke en gehandicapte mensen een paar dagen op vakantie.

Sinds 2005 is Ria ook als vrijwilliger in onze parochie actief, en dan met name voor de Petrus en Pauluskerk aan de Vierwindenlaan. Dagelijks is zij hier aanwezig als gastvrouw en aanspreekpunt voor de parochie. En ze heeft nog meer taken, zo is zij ook lid van de activiteitencommissie van de Petrus en Pauluskerk en verzorgt ze wekelijk het koffiedrinken na de mis op zondag.

Verder is Ria sinds 2008 vrijwillig actief bij woonzorgcentrum Notre Dame in de St. Oloflaan in Tilburg. Hier verzorgt ze wekelijks het koffierondje en helpt ze mee bij grote activiteiten.

Ria, van harte gefeliciteerd met je Koninklijke Onderscheiding!


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!