Dierenzegening in onze parochie (3 oktober)

Gepubliceerd op: 27-09-2021

Op zondag 3 oktober zullen er in verband met het feest van Sint Franciscus (4 oktober) twee dierenzegeningen zijn in onze parochie.

In de geest van Sint Franciscus willen we op deze zondag de dieren extra liefde en aandacht geven. Iedereen is welkom met zijn of haar huisdier zodat de zegen kan worden ontvangen voor een gezond en gelukkig gezinsleven bij de baasjes. Uiteraard kunnen ook knuffeldieren de zegen ontvangen. Kinderkoor Zi-Zo zal ons daarbij vrolijk toezingen.

Om 11:00 uur zijn alle baasjes, huisdieren én knuffeldieren van harte welkom om de zegen te ontvangen op het kerkplein van de Petrus en Pauluskerk aan de Vierwindenlaan. Ook kan omstreeks 12:30 uur, op het kerkplein van de Heikese kerk in de binnenstad (Schouwburgring) de dierenzegening worden ontvangen. Kinderkoor Zi-Zo zal beide keren zingen.

Dat baasjes, dieren én knuffels weer een gezegd jaar mogen ingaan! Iedereen is van harte uitgenodigd!