Bijbelcursus in onze parochie

Gepubliceerd op: 19-09-2022

In de maanden oktober en november wordt er in onze parochie een bijbelcursus georganiseerd.

De bijbel is het meest verkochte boek ter wereld. Maar wat weten we er eigenlijk vanaf? We lezen eruit in de Heilige Mis. Maar waar komen de teksten vandaan? Wie zijn de schrijvers? Welke verhalen staan er allemaal in de bijbel en wie er verantwoordelijk voor? Allemaal vragen waar u misschien wat meer over zou willen weten.

Op maandag 3, 17 en 31 oktober en 14 en 28 november, van 20:00 tot 22:00 uur, lezen we in de Pauluszaal van de Petrus en Pauluskerk bijbelteksten die ons kunnen helpen bij de voorbereiding op Kerstmis, de viering van de geboorte van Jezus, en staan we stil bij ons eigen geloof. Wat staat er in de bijbel en wat betekent het voor ons.

U kunt zich opgeven voor die cursus via het mailadres petrusenpaulus@parochiedegoedeherder.nl.

Lees hier meer informatie in de online folder.