• darkblurbg

Bezinningsdrieluik Pasen door Gotiko

Gepubliceerd op: 15-03-2021

Ik ben er voor jou… ben jij er ook voor mij? In de Veertigdagentijd staan we stil bij het leven van Jezus. Hij inspireert ons. Als ultieme daad van goedheid gaf hij zijn leven en stond hij op uit de dood. De hoop die dát geeft, geven we door: door barmhartig te zijn en goed te doen.

Er zijn, zeker nu in de coronatijd, zoveel mensen die wachten op een beetje compassie, op een daad van goedheid. Maar waarom wachten? Je kunt het heft ook in eigen hand nemen, aandacht hebben voor een ander, een daad van goedheid verrichten. En juist in deze tijd willen we elkaar helpen, wat meer naar elkaar omzien, iets voor elkaar betekenen. We willen zijn als sterren: je ziet ze niet, maar je weet dat ze er zijn.

Op donderdag 1 april (Witte Donderdag), vrijdag 2 april (Goede Vrijdag) en zaterdag 3 april (Stille Zaterdag) verzorgen we traditiegetrouw ons drieluik. Ditmaal niet vanuit de kapel van de St. Jan maar op beeld. We nemen het drieluik op en zullen nog bekend maken hoe deze bekeken kan worden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar gotiko@live.nl.

Kijken, beleven en bezinnen jullie mee?


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!