4 december: Inloopconcert Sint Jozefkerk

Gepubliceerd op: 24-11-2021

Tijdens het inloopconcert van 4 december hoort u in de kerk een gevarieerd programma van vocale muziek.

Jong, oud, amateurs, professionals, meesters en leerlingen slaan de handen ineen voor een sfeervol concert. Een concert met daarin elementen uit de tijd van het jaar, de Advent, maar ook andere muziek, van Napels tot Berlijn, van lied en opera tot oratorium.

De bekende sopraan Kathelijn van Dongen leidt al sinds enkele jaren in Tilburg een gerenommeerde zang- en spelschool, Lokaal Zes. Zij is er heel erg trots op dat enkele van haar leerlingen zich kunnen laten horen in dit concert.

De link tussen Kathelijn en enkele studenten van de opleiding Muziektheater Klassiek, wordt gevormd door pianiste en koordirigente Gabrielka Clout, die als correpetitor werkzaam is op Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Zij is ook een zangleerling van Kathelijn. Zij begeleidt het concert op piano en orgel.

De liefde voor de muziek van beide professionele musici heeft ervoor gezorgd dat u een mooi en gevarieerd programma kunt horen. U kunt genieten van deze mooie muziek en gezang van 14:00 tot 15:30 uur. Zorg wel dat u anderhalve meter afstand tot uw omstanders in acht houdt, laten we zorgen dat we elkaar gezond houden!