28 maart: Online Passieconcert

Gepubliceerd op: 19-03-2021

Op zondag 28 maart (Palmzondag) wordt in de Tilburgse Petrus en Pauluskerk een bijzonder passieconcert gehouden dat u online mee kunt maken. In deze moeilijke coronatijd kunnen we wel een extra bemoediging gebruiken en passiemuziek is bij uitstek zo’n hart onder de riem: lijden wordt niet ontkend, maar juist meeslepend uitgezongen.

Maar vooral is er hoop, troost en uitzicht. Met het open einde van het passieverhaal geeft dit concert ons een belofte van een goede toekomst waar we die nu vaak nog niet helemaal kunnen zien. Mezzosopraan Daniella Buijck, tenor Joost van der Wulp, Paul Fischer op de viool en Rob Nederlof op piano en orgel nemen u mee in dat verhaal. Het concert begint op zondag 28 maart om 10:45 uur.

U kunt zich opgeven om het concert live mee te maken, we kunnen in deze tijd niet meer dan 30 mensen toelaten in de kerk. Wilt u erbij zijn, neem dan contact op met het secretariaat van de Petrus en Pauluskerk. U kunt het concert ook online volgen via een aparte stream op deze website die voor het concert wordt aangemaakt.

Het concert is voor u kosteloos en duurt tot uiterlijk 12:00 uur. Als steun voor iedereen in deze lastige tijd!

Klik hier om het programmaboekje van het concert te downloaden