Vacaturebank vrijwilligers

Hieronder vindt u een overzicht van de vacatures voor vrijwilligers in onze parochie. Mocht er iets voor u bij zitten, of mocht u vragen hebben over vacatures, dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de locatie die onder de vacatures vermeld staat.

Belangstellenden voor de vacature van Korvel kunnen contact opnemen met Marian van Pelt, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 013-4682002.

Belangstellenden voor de vacatures van 't Heike kunnen contact opnemen met Alex Hendrickx, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• Uitbreiding van het kosterteam voor assistentie in het weekend (Petrus en Paulus)
  • Redactielid van De Zeskrant, informatieblad Petrus en Pauluskerk (4x per jaar) (Petrus en Paulus)

Belangstellenden voor de vacatures van locatie Petrus en Paulus kunnen contact opnemen met pastor Hans Strijards, 06-47183458, of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• Lector voor Koningsvoorde, betreft de vieringen op zaterdagavond om 19.00 uur. (Trouwlaan)