H. Lidwina Gerardus Majella (Locatie Trouwlaan)

Gerardus Majella kerkWelkom op de website van de locatie Trouwlaan. Via deze site vindt u informatie over de parochie, openingstijden, mededelingen en foto's. Tevens biedt deze website u de mogelijkheid om in contact te komen met medewerkers van de parochie voor een vraag of gewoon om uw hart te luchten. In de gemeenschap rond de kerk van Lidwina Gerardus Majella, komt veel tot stand! Soms lijkt de wereld zo snel te veranderen dat ze ons vreemd voorkomt. Onzekerheid en angsten loeren om de hoek maar ook nieuwe kansen en mogelijkheden. Onze kerk wil en kan daarin van betekenis zijn, voor wat 'christen zijn' in de praktijk betekent: Een bemoedigende leidraad met bezieling, hoop en vertrouwen. Een plek om je thuis te voelen voor bezinning en gebed. Een geloofsgemeenschap van vreugde en verdriet waar mensen zich om elkaar bekommeren. Een gemeenschap die steunt op vele vrijwilligers, op mensen die actief zijn voor en in onze kerk.

De vieringen

In de kerk Gerardus Majella zijn er in het weekend op vaste tijdstippen eucharistievieringen

• * Op zaterdag om 17.30 uur
  • * Op zondag om 10.00 uur
Daarnaast zijn er op zaterdag om 19.00 uur vieringen in Koningsvoorde in het Restaurant. Minstens twee maal per maand zijn dat eucharistievieringen. De andere vieringen vinden dan plaats onder de naam Emma√ľsvieringen.

Voor nadere informatie over de weekendvieringen en de vieringen van Hoogfeesten in de kerk H. Gerardus - Majella kunt u terecht onder het menu-item Activiteiten, Agenda & Vieringen.