Felicitatiegroep

Om mensen te feliciteren met hun verjaardag, heeft onze parochie een felicitatiegroep voor de locaties Korvel en Heike.

De felicitatiegroep belt mensen die 80, 85, 90, 95, 100 jaar worden, om ze te feliciteren met hun verjaardag. Degenen die dat fijn vinden, bezoeken ze met een kleine attentie.

De meeste mensen stellen het erg op prijs dat ze iets van de kerk horen, en dat ze er nog helemaal bij horen, ook als ze zelf niet meer naar de mis (kunnen) komen.

Vaak komen er mooie gesprekken over de levenservaringen van de mensen, en ook vaak over hun geloof, twijfels of vragen. Als er behoefte aan is, kunnen we namen geven van stichtingen, die bij verschillende noden kunnen bijstaan.

We hopen met die aandacht iets door te geven van Christus liefde voor iedere mens.

Heeft u zin om mee te doen? Of wilt u een (eenmalig) bezoekje? Bel dan met 06-39.03.13.11.