/

Alphacursus

IS ER MEER in 2020?

In december maken veel mensen de balans op hoe het afgelopen jaar verlopen is: wat ging goed en wat minder, maar ook wat vind ik nu echt belangrijk? Heb ik hier wel voldoende aandacht aan gegeven? Januari is bij uitstek een maand om te beginnen met deze goede voornemens. Verlang je om meer bezig te zijn met wat er echt toe doet, begin 2020 dan goed met de ALPHA!

Iedereen uit Tilburg e.o. nodigen wij van harte uit voor de nieuwe ALPHA. Dit is een vrijblijvende verkenningscursus voor iedereen die op zoek is naar de basis van het christelijke geloof. Vragen als “Is er meer in het leven?” “Wie is Jezus?” “Hoe kan ik bidden en de bijbel lezen? Wie is de Heilige Geest?” worden behandeld.
Gedurende 11 donderdagavonden (en een zaterdag) wordt na een heerlijke maaltijd een inleiding gegeven door een gastspreker en vervolgens in kleine groepjes verder gesproken over het thema. Kosten: vrijwillige bijdrage.

NIEUWSGIERIG?
Meld je dan aan voor de start van ALPHA op avond 1: donderdag 16 januari 2019 om 18.30u. Wil je nog een keer proeven en vragen stellen, kom dan op de informatieavond op donderdag 9 januari 2019 om 19.30u

Vragen of aanmelden?

013-5423914
Bisschop Zwijsenstraat 3, Tilburg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.