Alphacursus

De zomerse dagen komen eraan. De zon vult onze harten met licht en verwarmt onze huid. Misschien ga je op reis, misschien blijf je thuis. Over het algemeen is het een opgewekte tijd. En toch....

Misschien ben je of ken je iemand die:

• op zoek is in geloof of levensvragen
  • wil weten of er meer is tussen hemel en aarde
  • kennis over het christelijke geloof wil opdoen of juist wil opfrissen
  • je wilt ontdekken wie Jezus is
  • nieuwsgierig is waarom mensen nu nog naar de kerk gaan, bidden, geloven
  • nieuwe mensen wilt ontmoeten

Dan wil ik je uitnodigen voor de ALPHA. Maar wat is dit? De ALPHA is een cursus door de basis van het christelijke geloof. Veel mensen hebben levensvragen en zijn op zoek naar antwoorden. Je leert waar christenen in geloven, maar bieden ook de ruimte om kritische vragen te stellen. Op de 11 avonden (en een zaterdag) wordt na een heerlijke maaltijd een inleiding gegeven door een gastspreker. Vervolgens spreken we verder in kleine groepjes over het thema. Wie is Jezus? Hoe leidt God ons? Hoe moet ik bidden? Wat is de kerk? Hoe kan ik de bijbel lezen? Wie is de Heilige Geest?

Wereldwijd gingen miljoenen mensen je al voor! Kijk voor meer informatie op www.alphacursus.nl

De avond ziet er als volgt uit:

18.30u: warme maaltijd
19.30u: inleiding door spreker