U wilt zich aanmelden voor het bijwonen van een Eucharistieviering in de H.H. Petrus en Pauluskerk? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Verplichte velden worden aangeduid met een rode ster. U kunt zich aanmelden tot en met de vrijdagochtend 10:30 uur** voorafgaand aan de betreffende viering.

We zullen u uiterlijk vrijdagmiddag** laten weten of u op de door u gewenste datum de viering kunt bijwonen. Indien u een misintentie heeft ingediend, dan krijgt u voorrang bij de toewijzing van de beschikbare plaatsen. U kunt een misintentie opgeven via dit formulier of neem contact op met het secretariaat van de H.H. Petrus en Pauluskerk.

** Dit geldt voor vieringen die op zondag plaatsvinden. Indien de viering op een andere dag plaatsvindt dan gelden afwijkende dagen en tijden, terug te vinden in de agenda.