U wilt zich aanmelden voor het bijwonen van een Eucharistieviering in de H.H. Petrus en Pauluskerk? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Verplichte velden worden aangeduid met een rode ster. U kunt zich aanmelden tot en met de vrijdagochtend 10:30 uur** voorafgaand aan de betreffende viering.

We zullen u uiterlijk vrijdagmiddag** laten weten of u op de door u gewenste datum de viering kunt bijwonen. Indien u een misintentie heeft ingediend, dan krijgt u voorrang bij de toewijzing van de beschikbare plaatsen. U kunt een misintentie opgeven via dit formulier of neem contact op met het secretariaat van de H.H. Petrus en Pauluskerk.

** Dit geldt voor vieringen die op zondag plaatsvinden. Indien de viering op een andere dag plaatsvindt dan gelden afwijkende dagen en tijden, terug te vinden in de agenda. Reserveren voor de vieringen in de Goede Week (Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Paas Zaterdag) kan van 21 tot en met 28 maart.