De Heikese Kerk

Datum Aanvang Soort activiteit Extra informatie
    za 03 sept 2016 18:30 Eucharistieviering, Samenzang Vooravond 23e zondag door het jaar
    zo 04 sept 2016 10:30 Eucharistieviering, Heikes Gemengd Koor 23e zondag door het jaar
    za 10 sept 2016 18:30 Eucharistieviering, Samenzang Vooravond 24e zondag door het jaar
    zo 11 sept 2016 10:30 Eucharistieviering, Gemengd Vocaal Ensemble 'Canto Rinato' en Kon. Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia 24e zondag door het jaar

imageuhx            De Heikese Kerk heeft ook een pagina op Facebook().

De Vieringen

In de kerk Sint Dionysius van 't Heike zijn erop vaste tijdstippen eucharistievieringen:

• * Op zaterdag om 18.30 uur
    • * Op zondag om 10.30 uur

Daarnaast is er elke dag van maandag tot en met zaterdag een Heilige Mis in de Kapel Onze Lieve Vrouw ter Nood om 12.00 uur.

Heikese Kerk

De Heikese Kerk staat in de binnenstad van Tilburg aan de Schouwburgring.

Klik hier voor een 360-panoramavan het interieur van de kerk.

Regelmatig is op weekdagen en zondagen de kerk open en trekt dan veel bezoekers (tussen de 150 en 250 per middag).

Voor informatie over de weekendvieringen en de vieringen bij Hoogfeesten, kunt u terecht onder het menu-item 'Agenda & Vieringen'.

Wat gebeurt er zoal in 't Heike?

• In de Heikese kerk zingt een uitstekend kerkkoor dat regelmatig Gregoriaans en meerstemmige Latijnse vieringen zingt.
      Elke zondag is er kinderwoorddienst waar 12-15 kinderen aan deelnemen. Er is een uitstekend verzorgde liturgie waaraan veel medewerkers een bijdrage leveren.
      Na de eucharistieviering op zondag is er koffie in het portaal van de kerk.
      Op de tweede zondag van de maand is er een Engelstalige Eucharistieviering. Deze eucharistieviering is nu elke zondag in de studentenparochie Maranatha Prof. Cobbenhagenlaan 19.
      Naast de Eerste Heilige communie en het H. Vormsel worden jaarlijks een serie geloofsgesprekken gehouden (dit jaar 33 deelnemers) en een aantal pastorietuin-gesprekken in het voorjaar. Verder is er een Bijbelgroep en een groep van woord van Leven (van de Focolare). Er zijn veel activiteiten in de pastorie aan de Bisschop Zwijsenstraat.
      In de parochie bevindt zich de O.L.V. kapel waar dagelijks om 12.00 uur de H. mis gevierd word. Deze kapel is overdag een bidplaats en vrij toegankelijk.